+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
У Кропивницькому постраждалі від домашнього насильства зможуть отримати безкоштовну психологічну і юридичну допомогу
Пт, 25.06.2021

Безкоштовну психологічну і юридичну допомогу у Кропивницькому  постраждалі від домашнього насильства зможуть отримувати  вже починаючи з  липня цього року.

Про це повідомила сьогодні, 25 червня виконавча директорка ГО «Територія успіху» Інга Дуднік під час прес-бранчу в кав’ярні «Театральна»

.

«Ми раді повідомити про розширення можливостей нашої юридичної приймальні в рамках якої вже багато років ми захищаємо  тих, чиї права порушуються, — зазначила Інга Дуднік. – Тепер консультуванню постраждалих від домашнього насилля ми зможемо приділити  окрему увагу».

Але ще більш важливою новиною, за її словами, є відкриття приймальні безкоштовної психологічної допомоги. Куди можна буде звернутись будь-кому, хто зіштовхнувся з домашнім насиллям без  бюрократичних перепон.

Правову допомогу в рамках приймальні надаватиме юрист, правозахисник — Євген Гурницький. Він з 2014-го року очолює громадську приймальню ГО «Територія успіху»  і встиг допомогти тисячам клієнтів. Десятки справ були виграні в судах.

Запис на консультацію за телефоном – 093-250-76-46

Психологічні консультації надаватиме – Наталія Потапенко. Психолог, психотерапевт, родинний психолог, яка працює з групами та індивідуально, сімейно. Допомагає вирішити конфлікти та налагодити взаємовідносини, пережити розлучення, втрати близької людини та горе. Також одним із напрямків її роботи є допомога ЛГБТК дорослим та підліткам.

 Запис на консультацію за телефоном – 068-463-60-82

ГО «Територія успіху» давно працює з темою домашнього насилля в нашому місті. Зокрема, протягом 5 років адвокатує створення шелтеру(притулку) для постраждалих, в результаті чого цієї весни депутатський корпус таки підтримав голосуванням дану ініціативу.

Безкоштовна юридична і психологічна приймальня доповнять комплекс заходів, які найближчим часом планує реалізувати ГО «Територія успіху» в нашому місті. Що передбачають розгортання просвітницької інформаційної кампанії, проведення тренінгів, акцій, започаткування освітньо-мотиваційного подкасту.

Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.