+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
Результати конкурсу серед громад Кіровоградської області для участі у проєкті «Партисипативний підхід до розвитку громад»
Ср, 10.04.2024

Ми раді оголосити результати конкурсу серед громад Кіровоградської області для участі у проекті «Партисипативний підхід до розвитку громад». Після ретельного аналізу поданих заявок та обговорення, ми вибрали 5 громад, які вразили нас своїм рівнем зацікавленості та потенціалом для змін:

Маловисківська територіальна громада

Знам’янська територіальна громада

Новоархангельська територіальна громада

Дмитрівська територіальна громада

Новоукраїнська територіальна громада

Кожна з цих громад відзначилася високим рівнем розуміння проблем, з якими стикаються малопредставлені групи населення. Вони також виявили значний досвід у впровадженні проектів та мають активні місцеві громадські організації та ініціативні групи.

Ми переконані, що спільні зусилля цих громад разом із органами місцевого самоврядування допоможуть змінити ситуацію на краще та сприятимуть створенню сприятливої ​​середовища для всіх жителів.

Тренінги, дослідження, круглі столи, робота ініціативних груп та багато іншого проводитиметься в межах проекту.

Дякуємо всім громадам, які взяли участь у конкурсі, та висловлюємо щиру благодарність за ваші зусилля та бажання змінити своє оточення на краще. Пусть цей проект стане початком нового етапу розвитку для обраних громад та всієї нашої області!

Проект «Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області» реалізується ГО «Територія успіху» в рамках проекту USAID «Демократичне врядування в Східній Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

#USAID #ГО_Територія_успіху #Партисипативний_підхід #Розвиток_громад #Кіровоградщина

Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.