+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
Підписання Меморандуму між Громадською організацією «Територія успіху» та Новоукраїнською громадою.
Чт, 25.04.2024

Україна продовжує крокувати шляхом розвитку громад та зміцнення партисипативних механізмів у вирішенні соціально-економічних проблем. 18 квітня відбулася важлива подія — підписання Меморандуму між Громадською організацією «Територія успіху» в особі виконавчої директорки Дуднік Інги та Новоукраїнською громадою в особі міського голови Олександра Корінного, що сигналізує про початок співпраці в рамках проекту «Партисипативний підхід до розвитку громад».

Одним із ключових аспектів цієї співпраці є розроблення гендерного профілю громади для забезпечення врахування гендерних аспектів. Це дозволить забезпечити рівні можливості для чоловіків та жінок у доступі до ресурсів, участі у прийнятті рішень.

Цей меморандум відкриває нові можливості для співпраці та взаємодії між громадським сектором та місцевою владою у Кіровоградській області. Він є важливим кроком у зміцненні громадського суспільства та розвитку демократичних цінностей у регіоні. Враховуючи зацікавленість громади та її натхненності очікується, що ця співпраця буде прикладом успішної моделі взаємодії для інших громад та організацій, що працюють на благо свого регіону. Наступним етапом співпраці буде створення ініціативних груп.

Проект «Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області» реалізується ГО «Територія успіху» в рамках проекту USAID «Демократичне врядування в Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.