+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
Підопічним центру матері і дитини передали “помаранчеві торби” з речами першої необхідності. ФОТО
Пн, 06.12.2021

Сьогодні, 6 грудня, представники ГО “Територія успіху” та амбасадорка її проєкту проти домашнього насильства “Незламні”, передали Соціальному центру матері і дитини “помаранчеві торби” з речами першої необхідності. Колір торб не випадковий – він символізує протест проти насильства.

“Жінки і дівчата нерідко потрапляють до нас тримаючи в руках лише дитину і в кращому випадку, паспорт, якісь документи”, – розповідає директорка Соціального центру матері й дитини Інна Жолобова. – “Тобто у них дійсно може не бути з собою навіть білизни запасної, якихось особистих речей, одягу, адже їм довелось екстрено покинути дім, рятуючись від насильства.”

Як розповіли в “Території успіху”, торби збирали протягом кількох тижнів разом із партнером і амбасадором проєкту “Незламні” Наталею Городовою. Вона як блогер та інфлюенсер, успішна жінка, власниця школи-студії краси відверто й щиро розповіла про те, з якими труднощами їй довелось зіштовхнутись на своєму шляху. Тим самим мотивувала дівчат вірити в себе і свої сили. А також запропонувала безкоштовні місця на базовому курсі з манікюру в своїй школі, щоб вони могли впевненіше стати на ноги, опанувавши професію.

Євген Гурницький та Інга Дуднік проконсультували підопічних центру з юридичних питань, зокрема, щодо поновлення документів, подачі заяв на виплату аліментів та ін.

“У торби клали капці, рушники, засоби гігієни, памперси для дітей, засоби для прання, чаї, а також сертифікати на покупки в мережі “Дискаунтер VARTO”. До благодійної акції долучилися “Асоціація жінок України “ДІЯ. Кропивницький”, секція йоги під керівництвом Ірини Зеленкової, кропивницький бренд косметики “Edlen”, салон меблів “Прем’єр Палас”. Кафе “Счастье” спекло неймовірний торт. Оскільки до подолання насильства ще далеко, “помаранчеві торби” ми продовжимо і надалі збирати і передавати тим, кому це життєво необхідно. Адже це не лише речі, це ще й спосіб нам, як суспільству підтримати тих, хто цього потребує”, – розповіли в організації.

Долучитися до проєкту можуть всі бажаючі.

Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.