+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
На Кіровоградщині стартував Мандрівний фестиваль Docudays UA
Чт, 07.10.2021
Вчора, 6 жовтня на Кіровоградщині урочисто стартував Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.
Відкриття фестивалю відбулось у Компаніївці за участі словацької режисерки Майя Мартіняк, що презентувала свій фільм «Невидимі», Ксенії Шиманської — очільниці правозахисного департаменту ГО «Докудейз» та трьох партнерських організацій в нашій області серед яких і ГО «Територія успіху»
«Людина, коли стає пацієнтом зовсім беззахисна. Вона не розуміє що відбувається з нею, з її тілом, чому болить, коли має перестати боліти, що для цього потрібно. — прокоментувала виконавча директорка ГО «Територія успіху» Інга Дуднік — Людина повністю залежить від дії медичного персоналу. Але вона не перестає бути людиною зі своїм больовим порогом, світосприйняттям. Найменше чого ми очікуємо — то це зневаги до наших власних відчуттів. Треба розуміти, що вагітна жінка, це передусім людина, не апарат якій виношує дитину, не сосуд, не інкубатор, а людина. Яка беззахисна, з купою страхів.»
Світова прем’єра стрічки «Невидимі» відбулася у 2020 році на найбільшому фестивалі документального кіно у Північній Європі CPH:DOX. Одразу дві відзнаки отримала стрічка на Міжнародному фестивалі документального кіно One World у Словаччині.
Українська прем’єра фільму «Невидимі» відбулася у 2021 році під час Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Стрічка не залишила байдужим українського глядача і журі правозахисної номінації RIGHTS NOW! Фільм «Невидимі» отримав дві статуетки від Docudays UA – приз глядацьких симпатій та нагороду в номінації RIGHTS NOW!
Фільм можна буде подивитись онлайн
Ідентифікатор конференції: 856 9015 6758
Код доступу: 646905
Тема: Показ документального фільму «Невидимі» Час: 8 жовтня. 2021 03:00 PM Київ Посилання на Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85335290616
Фестиваль триватиме на Кіровоградщині з 6 по 15 жовтня. Програмою передбачені як онлайн, так і закриті офлайн покази з дотриманням карантинних обмежень. Анонси тут: https://www.facebook.com/docudayskropyvnytskyi/posts/868099980745966
Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.