+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
ГО «Територія успіху» долучилась до визначення стратегії розвитку громадянського суспільства в Кропивницькому до 2030 року.
Чт, 28.10.2021
Сьогодні наша організація долучилась до підготовки SWOT-аналізу та визначення стратегічних цілей розвитку громадянського суспільства.
«Ми хочемо, щоб наше місто було безпечним, прозорим і інвестиційно привабливим, це неможливо без розвиненого громадянського суспільства» — каже Інга Дуднік, яка модерувала роботу над SWOT аналізом.
За її словами розвиток громадянського суспільства неможливий без чіткого розуміння сильних і слабких сторін, ризиків і переваг, які існують саме в нашій громаді.
«Для нас велика честь бути долученими до формування стратегії, а від так і майбутнього нашої громади» — зазначила Інга Дуднік.
Цього року вже відбулись ряд зустрічей зі створення Стратегії розвитку Кропивницької міської територіальної громади — 2030, наступну планують провести в листопаді.
Стратегії розвитку громади – документ, на базі якого в майбутньому прийматимуться управлінські рішення, затверджуватимуться галузеві цільові програми, який, власне, в багатьох аспектах регламентуватиме життя громади.
Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.