+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
В День Захисників України керівниця ГО “Територія успіху” отримала відзнаку
Нд, 14.10.2018

Сьогодні, 14 жовтня, під час урочистостей до Дня захисника Ураїни у Кропивницькому військовослужбовцям, волонтерам, правозахисникам  вручили державні нагороди, відзнаки і грамоти від обласної влади, а також церковні нагороди.

З нагоди, Єпископ  Кропивницький і Голованівський Марк медаллю Української православної церкви Київського Патріархату «За жертовність та любов до України»* нагородив виконавчу  директорку ГО “Територія успіху” Інгу Дуднік.

Інга Дуднік незмінна очільниця найвпливовішої правозахисної організації регіону вже 10 років.

Інга Дуднік: “За ці роки організація стала відомою не тільки в області, а й за її межами. Ми є членами Української гельсінської спілки з прав людини, членами мережі Хабів України. Своїм досвідом охоче ділюсь під час тренінгів, консультацій, менторства. Права людини для мене – це не ряд поважних юридичних документів, це мої життєві цінності. Я не теоретик, я практик. І останні 15 років докладаю своїх зусиль до того, щоб наше суспільство стало людиноорієнтовним, а Україна – країною, де будь якій людині було б жити затишно та комфортно. Волонтерство для мене – не модне слово, а стиль життя. Революція гідності, а потім війна увірвались в моє життя кардинальними змінами. Актуалізувавши багатократно нашу роботу, активізувавши наші зусилля. Я ніколи нічого не робила заради України – держави. Все, що я роблю і робитиму тільки заради людей,які в нашій країні живуть. Отримати нагороду з рук отця Марка велика честь і це значить, що ми на правильноиу шляху».

Медаль «За жертовність і любов до України» — відзнака Української православної церкви Київського патріархату. Про заснування нагороди було повідомлено 2 січня

Медаллю нагороджують за прояв активної громадянської позиції, героїзму, самопожертви в ході Революції гідності, захисту України на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську допомогу військовим формуванням України — Збройним силам, Національній гвардії, добровольчим батальйонам тощо

 

Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.