+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
Підписання меморандуму про співпрацю між Громадською організацією «Територія успіху» та Маловисківською громадою
Ср, 15.05.2024

6 травня 2024 року ГО «Територія успіху» та Маловисківська міська рада заключили меморандум про співпрацю з метою підвищення компетенції представників органів місцевого самоврядування щодо застосування партисипативних підходів у місцевій політиці.
Головна мета цього партнерства — розвиток громад із акцентом на розробку гендерного профілю, вивчення потреб малопредставлених груп мешканців громади та розробка нормативних актів, спрямованих на застосування інструментів локальної демократії з урахуванням партисипативних підходів.
Цей меморандум відкриває шлях для побудови співпраці між різними секторами суспільства, такими як громадські організації, місцева влада, бізнес та інші зацікавлені сторони. Спільна робота та обмін досвідом між цими сторонами сприятимуть створенню ефективних механізмів вирішення проблем та реалізації проектів з розвитку громад.
Також відбулася презентація проекту, який став можливим завдяки активній участі представників різних сфер суспільства. Проект «Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області» об’єднав зусилля Молодіжного простору «МАН-002», ГО «Простір ідей», представників міськради та старостатів Миролюбівського, Пантаївського та Лозуватського.
Окрема дяка секретареві селищної ради Постолюк Леся Анатоліївні, що запросила на зустріч представників не лише міськради, а й громадських організацій організації та представників ВПО.
Наша мета — сприяти створенню сприятливого середовища для розвитку громад шляхом активного залучення громадян до прийняття рішень, що стосуються їхньої життя. Ми впевнені, що лише за умови активної участі кожного члена громади можна досягти справедливого та сталого розвитку.
Проект передбачає проведення різноманітних заходів, таких як тренінги, консультації, круглі столи та інші форми взаємодії, спрямовані на підвищення розуміння громадян з питань управління та розвитку їх громад.
Проект «Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області» реалізується ГО «Територія успіху» в рамках проекту USAID «Демократичне врядування в Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.