+38 (093) 250-76-46

Замовити дзвінок

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Новина по проекту №
Підписання меморандуму про співпрацю між Громадською організацією «Територія успіху» та Знам’янською громадою
Пн, 13.05.2024

30 квітня 2024 року у межах проекту «Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області» відбулася презентація проекту у Знам’янській громаді

Особливу увагу було приділено принципам партисипативного підходу, який передбачає активну участь громадян у прийнятті рішень, що стосуються їхньої життя. Це означає, що жителі Знам’янської громади зможуть безпосередньо впливати на прийняття рішень у їх громаді, як будуть витрачатися бюджетні кошти та яким буде загалом вектор розвитку.

Голова Знам’янської громади Володимир Федорович Сокирко з ентузіазмом зустрів цю ініціативу та наголосивши на важливості для розвитку громади. Він зазначив, що впровадження партисипативного підходу стане запорукою прозрачного, ефективного та підзвітного управління, а також сприятиме посиленню довіри між владою та громадянами.

Важливим кроком у співпраці стало підписання меморандуму між Громадською організацією «Територія успіху» в особі виконавчої директорки Дуднік Інги та Знам’янською громадою в особі голови громади Володимира Сокирка. Цей документ засвідчує тверді наміри сторін спільно працювати над реалізацією проекту, неухильно дотримуючись принципів прозорості, залучення громадян та партнерства.

 

Активізація співпраці між органами влади, бізнесом та громадськістю — це сприятиме створенню сприятливої ​​серед реалізації важливих соціальних та інфраструктурних проектів, а також розвитку місцевого підприємництва.

Підвищення рівня довіри до влади — завдяки прозрачному та підзвітному прийняттю рішень жителі громади зможуть відчуватись активними учасниками процесу розвитку свого міста.

Покращення якості життя — завдяки реалізації проекту, що відповідає реальним потребам та очікуванням громадян, буде розвинуто соціальну інфраструктуру.

Проект «Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області» реалізується ГО «Територія успіху» в рамках проекту USAID «Демократичне врядування в Східній Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

 

Замовити дзвінок

    ПІБ

    Телефон

    Дякуємо за заявку!

    Ми зателефонуємо на протязі 30 хвилин.